Mars och jag väntar…

Ja nu är det redan mars och jag väntar… på att rätt hund ska börja löpa 2 av 4 ha börjat löpa men inte Yatzy som ska paras. Så ni som väntar på att det blir valpar, håll ut!!!! Tror bestämt att hon är lite nervös och håller på sig.. eller?? 😉

Yatzy bus.

 

 

Förra veckan v8 så var det sportlov och familjen Jögi drog till fjällen och vi hade celebert besök av finaste Siena. En väldigt charmig tjej som har vunnit vårat hjärtan så mysigt att få rå om henne. Blev tomt för oss alla tvåbenta som fyrbenta när hon åkte hem.

Siena ca 9mån

Siena ca 9mån

Siena ca 9mån och Alyss 5år

Siena ca 9mån

 

 

6 Comments

 1. Mats

  Hej Ann!! Det var mycket länge sedan jag hälsade på här på din sida – och mycket trevligt att få se färska nyheter!! Jag såg inte att det var ett ”r” i rubriken….. tyckte mig se en annan bokstav, rätt nära ”r” bara lite efter, kanske är detta ett tecken på att jag skall anmäla interesse av att få köpa en kompis till Otso…. Ja, vi får se. En sak i taget. Yatzi…. är det Otsos syster? Jag har anmält till Bjuv den 6 maj, öppen klass på 2-årsdagen – vi kanske ses då? Ha det bra önskar Mats & Otso

  • Ann

   Hej på dig med! Kul att du tassade runt på min hemsida. ??
   Yatzy är inte syster med Otso utan den vita tiken jag köpte från Finland och med hel amerikanska släktingar. De är inte ens släkt, så om Otso ska få ett syskon blir de inte ens halvsyskon. ?

   Kram

 2. Cecilia

  Hej
  Vi är intresserade av en tik valp. Vi är en barnfamilj som bor i hus omringad av natur i grannkommunen Höganäs.

  Vi har en ung jaktlabrador sen tidigare och vill gärna ha ett tillskott.

  Jag har inte haft whippet tidigare men alltid haft en ”dragning”.
  Hls Cecilia

  • Ann

   Hej!
   Vad kul att du hittat fram till min hemsida och rasen whippet. ?
   Skicka ett mail till mig ann.lonn@telia.com berätta mera om dig och din familj. Ni är jätte välkomna att komma o träffa oss och våra hundar./Ann

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.