Valparna har kommit!

Valparna har kommit ut!

Det nästan en hel tjejliga. Fördelningen blev 1 hane + 7 tikar. Hanen fawn lite vitt. Tikarna fawn och två fawn brindle alla med lite olika  vitt på nosen och tassarna.
Eftersom den första valpen tog lite för lång tid på sig ut så blev det djursjukhuset. Med lite skrämselpropaganda så kom han ut till sist själv. 😀👍 Några timmar till så var de andra ute också. Alla födda normalt även om vi valde att bli kvar på djursjukhuset. 😀
Yatzy och de små mår bra.

Några tikar finns att boka om ni har rätt hem erbjuda.

Är ni intresserad av en valp från oss skicka ett mail  där du beskriver utförligt vem ni är och vilket slags liv du kommer att erbjuda en valp från oss. Eftersom jag är väldigt noga till vem jag säljer mina valpar så vill jag alltid träffa er innan något bestäms. Det ska kännas rätt både för oss och för er. Det är många år framåt som jag gärna vill ha kontakt med er och eran nya familjemedlem.

Vi tar oss rätten att avböja en valpförfrågan om det inte är rätt hem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.