Valparna 3veckor

Valparna har blivit 3veckor gamla. De är uppe mera på benen om än att det slutar med en rullning då de tappar balansen. De skäller och morrar åt varandra och försöker bita och busa med varandra även om det är lite tafatt än så länge. Det är väldigt korta stunder de är vakna och sover än så länge mest. De har fått lite tänder som än inte är så mycket kraft i.

Jag har även denna veckan klippt 144st klor och de har blivit avmaskade första gången av 3 här hos oss.

De har även blivit registrerade hos SKK  och har nu fått sina officiella  namn i stamtavlan.

Deras namn har Tina som har pappa Jayson fått äran att ge dom vilket jag är jätte glad att hon ville göra. Tina tycker mycket om musik och en av hennes musikgudar är David Bowie så namnen de har fått är låttitlar av hans musik. Tack Tina för att du ville namnge dessa små guldkorn. 🙂

De kommer heta Starman, Lady Stardust, Blue Jean, China Girl, Velvet Goldmine, Fame, Golden Years, The Prettiest Star.

 

Film 1  Film 2   Film 3  Film 4  Film 5  Film 6  

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.