Valparna 4veckor

Tiden springer iväg och valparna har blivit 4 veckor gamla. Dom har börjat att få färskfoder vilket de älskar den intas med ett bordskick som inte är så ordningsamt precis vissa ligger i maten vissa står i den….men de äter även från mjölkbaren när den är öppen vilket den har ibland. Dom har fått tänder och de börjar få kraft att bita ordentligt både i fötter, fingrar eller i kompisens öron eller annan kroppsdel då hörs det ett tjut från valplådan. Deras personligheter börja så smått komma fram ska bli kul att se hur de utvecklas de närmsta veckorna. även denna veckan så har det klippts 144st klor.

 

 

Film 1  Film 2  Film 3  Film 4   Film 5  Film 6

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.