Valparna 5veckor

Tiden den går och de har blivit 5 veckor de små liven. De busar lite mera nu innan de sover under en längre tid. De har fått sin stora hage till natten men är nu ute i valprummet och hallen när vi är hemma vilket de uppkattar att kunna springa och upptäcka lite större område. De äter färsk foder från Nordic och torrfoder från Olivers med lax smak som är uppblött och de äter med god aptit. Mjölkbaren är dock fortfarande öppen och där är mycket mjölk fortfarande Yatzy är en så duktig och omtänksam mamma.

De har fått sin 2:a dos av avmaskning som de inte tyckte vara lika roligt som att springa och busa, tvi vad de tyckte det smaka illa! Även denna veckan så har jag klippt 144st klor även denna gången med pannlampa och läsglasögon en syn för gudarna…. Hihi

Eftersom de blivit 5 veckor nu så kommer vi i helgen och kommande veckan ta emot valpköpare som äntligen ska få träffa de små. Ska bli roligt att träffa alla er alla.

Denna gången så är det även tagit bilder på dem när de är uppställda tyvärr inte de bästa dom är fortfarande lite banan formade och inte helt lätta att ställa. Hoppas att kunna ta lite mer rättvis bilder de kommande veckorna. Så döm dom inte för hår de är trots allt bara 5 veckor gamla.

 

Film 1  Film 2  Film 3   Film 4  Film 5  Film 6  Film 7

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.