Valparna 7 veckor

Ja valparna de blev 7 veckor i tisdags jag tog nya bilder på onsdagen och idag har jag haft tid att sätta mig vid datorn (började semestern idag jihoo :-)) och lägga ut bilder till er som troget väntar. I torsdags så fick de sin tredje och sista avmaskning som de kommer få här hos oss. Det är full fart på dem nu och ”silver” har även kommit på att hon kan klättra ut över valphagen i trädgården och komma ut till de vuxna hundarna och det var väldigt kul tyckte hon…. Inte lika kul för oss som får hämta in henne stup i kvarten så nu är nätet höjts till hennes förtret.

Bilderna där de är uppställda är av urusel  kvalitet men ni kan se hur deras siluett ser ut…. 😉

One Comment

  1. Niluka

    Nu närmar det sig med stormsteg… Det känns pirrigt och samtidigt helt underbart ☺️❤️?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.