Letar efter tecken på dräktighet och våren!!

Det är snart vår och valpar på gång?? Varje gång som jag är ute med hundarna i skogen så letar jag efter vårtecken och har hittat en och annan vitsippa som står och kurar ihop sig bland löven så nu är våren äntligen på gång. 🙂

Jag har även dagligen letat efter tecken på att Chessi ska vara dräktig efter sin date med snygga Nokia. Hon börjar få rosa juver och har en lätt flytning vilket är normalt. Hon har också de senaste dagarna mått illa och äter inte som hon ska. Lider med henne att hon mår illa och maten smakar dåligt. Så nu blir det till att muta i henne riktig god mat tills matlusten kommer tillbaka. Längtar så att det börjar synas på magen men än syns inget. 🙂

 

chessi-nokia

 

2 Comments

 1. Åh så spännande hjärtat! Härlig tid att få babysar! Ängla ska paras nu och så väntar vi in de andra töserna ❤️
  Jag e så glad för Er skull!!

  • Ann

   Tack vännen!
   Jag tycker bara att tiden den går alldeles för långsamt. Vill ha ut det små så jag får se hur de ser ut!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.