Valparna 7veckor

Valparna har blivit 7 veckor och tiden rusar iväg och mycket ska hinnas med innan det är dax för de första att flytta. Valppaket, täcken, halsband deras egna mappar, försäkringar som ska aktiveras och lite annat ska packas innan de ska flytta till sina nya fina hem. I tisdags hade jag besök av Annette Andersson (en whippet vän) hon hjälpte mig att ta bilder på dem och det är lättare sagt än gjort för de har myror i baken allihopa. De ar även hittat resten av våran tomt så en ny spännande värld har öppnat sig och det är valpar överallt. Nästa vecka så är det sista veckan för vissa innan deras flytt och vi får passa på att njuta av dessa små kottar.

 

Film 1

Film 2

Film 3

Film 4

Film 5

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.