Valpar som flyttat!

Då var det dax för valparna att flytta din sina nya hem. Är så tacksam och glad att jag hittar så fin hem till mina små kottar. Jag vet att de kommer bli såååå bortskämda precis så som en whippet ska bli. TACK!! 🙂

Valparna 10v

 

Valparna har blivit 10 veckor gamla och individuella bilder på de som är kvar.

Valparna 9v

Nu har vissa av valparna börjat flytta kommer lägga ut bilder på deras nya fina familjer vart efter att de har flyttat.

Valparna 8v

Valparna har blivit 8v och de har varit ute på sitt första äventyr och det bar iväg till veterinären. Vissa tyckte det var jobbigt att åka bil men tror framför allt att det handla om att de satt fast i en bur och de inte kunde springa fritt som de ville. Hos veterinären skötte de sig jätte bra.

Film 1

Film 2

Film 3

 

Valparna 7veckor

Valparna har blivit 7 veckor och tiden rusar iväg och mycket ska hinnas med innan det är dax för de första att flytta. Valppaket, täcken, halsband deras egna mappar, försäkringar som ska aktiveras och lite annat ska packas innan de ska flytta till sina nya fina hem. I tisdags hade jag besök av Annette Andersson (en whippet vän) hon hjälpte mig att ta bilder på dem och det är lättare sagt än gjort för de har myror i baken allihopa. De ar även hittat resten av våran tomt så en ny spännande värld har öppnat sig och det är valpar överallt. Nästa vecka så är det sista veckan för vissa innan deras flytt och vi får passa på att njuta av dessa små kottar.

 

Film 1

Film 2

Film 3

Film 4

Film 5

Valparna 6veckor

Valparna har blivit 6v och det är fullrulle från morgon till kväll. De har kommit på att det finns ett riktigt spännande liv utanför ytterdörren. Vissa är mer modiga än andra. Vissa har till och med kommit på att kissa och bajsa ute är det man ska göra. Valpköparna har fått reda på vilken valp som blir deras. Som det ser ut nu så finns det en hane kvar som söker sitt egna hem. Det är killen som heter Cocoliso Creme Brulee i stamtavlan som är kvar. Så ni som läser detta om ni känner någon eller ni själva har ett riktigt bra hem att erbjuda honom. Skicka ett mail till ann.lonn@telia.com och berätta vilket slags hem ni har att erbjuda.

Film 1

Film 2

Valparna 5veckor

Får jag lov att presentera kullen som har fått namn efter sötsaker som matte älskar vad blir bättre att döpa de små grynen till det. Deras egna stamtavlenamn finns under varje bild.

Tik1= Cocoliso Croissant

Tik2 = Cocoliso Pavlova

Tik3= Cocoliso Panncotta

Tik4= Cocoliso Mazarin

Tik5= Cocoliso Biscotti

Hane1= Cocoliso Petit Choux

Hane2= Cocoliso Creme Brulee

Valparna de har blivit 5 veckor.  De har blivit avmaskade för andra gången och det var lika opopulärt denna gången, men med lite muta som bestod av tonfisk så gick det ner.  De växer som de ska och vägde vid avmaskningen denna gången runt 2 kg. De flesta valpköparna  har varit och hälsat på för första gången. Några kommer i veckan som kommer. Ska bli kul att träffa dem också! 🙂

Jag och min vän Lotta har tagit lite uppställningsbilder på de små och även denna veckan har det blivit lite filmer. Så håll till godo!

 

Film 1

Film 2

Film 3

Valparna 4v

Valparna 4veckor och nu är de inte still så länge så denna gången blir det filmer ni kan titta. Fungerar inte filmerna så skicka gärna ett mail så jag  kan fixa till det.

Film 1

Film 2

Film 3

Film 4

Film 5

Film 6

Valparna 3v Del2

Här kommer lite nya huvudbilder på de små. Håll till godo. 🙂

 

Valparna 3veckor

Tänk vad tiden den går och nu händer det grejor i lådan. Alla är uppe på benen och promenerar om än vingligt. De har blivit avmaskade 1:a gången och det var inte jätte populärt. De har klippt klorna 2a gången vilket jag gör lättast när de är däckade efter en rejäl slurk mjölk av Pepsi. De har även fått smaka för första gången färskfoder från Nordic som är svenskt nötkött (köttfärs). Detta var mycket uppskattat och kladdigt blev det!!! 😉

Film 1

Film 2

Film 3