Scilla & Oscars valpar 4veckor

Tiden bara springer iväg och det har redan gått 1vecka sedan jag sist skrev. Var blir veckorna av? Även denna veckan har jag klippt 108st valpklor. De har fått börja med lite smakprover på riktigt valpmat och till en början med så var det ingen hitt men nu går det riktigt bra så de får numera mer än smakportioner. Men inget slår mammas mjölkbar som inte är öppen lika ofta då Scilla tycker de är bitiga så det är snabbt in och öppna baren och snabbt ut igen. Hon är dock väldigt duktig på att städa efter dom så än så länge är det inte mycket jobb för oss tvåbeningar på den fronten.

Jag har denna veckan ställt upp dem första gången för fotografering med blandat resultat då vissa hann bli lite för trötta och var mer som gummibjörnar andra var för pigga och tänket minsann inte stå still…

De har även denna veckan varit ute för första gången till en början med lite läskigt men nu är det spännande med gräs både att springa på och äta. 😉

Film1  Film2  Film3  Film4  Film5  Film6

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.