Valparna 6 veckor

Tänk vad tiden den springer i väg och att de små redan är 6 veckor. Vi har haft besök av valpköpare i veckan som gått och kommer ha det även den kommande veckan. Lika roligt att träffa er och eran stora längtan och förväntan efter er nya livskamrat de kommer få så fina hem. Lika tacksam varje gång när det blir så bra de nya hemmen.

Jag har även denna veckan klippt 144st klor! 😉  Valparna har varit ute små korta svängar vilket de tycker är spännande men kallt så de går in igen rätt så snabbt. Så denna veckan blir det filmer från när de är ute på upptäcktsfärd men även lite busfilmer inomhus.

Film 1  Film 2  Film 3   Film 4  Film 5  Film 6  Film 7  Film 8

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.