Valparna 7veckor

Valparna har blivit 7 veckor och det är mycket energi med  låtsas ”kiv och gnabb” de sover mindre jämfört med tidigare. De har blivit avmaskade sin tredje och sista gång här hos oss. Även denna veckan så har jag klippt 144st klor, som snart ni förväntans fulla ägare får ta över. Vi har denna veckan förberett papper och valpkit till att de flyttar hemifrån. För nästa fredag den 20/3 så kommer 3 st redan flytta och de andra i helgen och början av vecka 13. Känns jobbigt att få lämna bort de små liven. Men jag vet att de kommer till bra hem allihopa. Jobbiga dagar att behöva säga hejdå men förhoppningsvis på återseende i framtiden.

Enskilda bilder kommer läggas ut så fort vi hinner. Vi kommer denna helgen ha besök av ”farmor ” Tina hennes dotter ska bli så roligt att få träffa er på våran hemmaplan. Har även ett valpbesök som kommer och hälsar på.

Film 1   Film 2   Film 3   Film 4   Film 5   Film 6   Film 7   Film 8 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.