Det närmar sig dagen D!!

Det närmar sig dagen D!!

Valplådan och min säng är på plats i rummet där de ska födas. Chessi har de sista dagarna växt en del om magen, hon har nu formen rund. Om jag lägger min hand på hennes mage  så känner jag att det rör sig där inne, kan även se på hennes mage att valparna rör sig. Hon följer med en kort runda om dagen men får stanna hemma när jag går en längre med de andra.

Så ni som väntar på att er valp ska födas håll ut snart är det dags!  🙂

 

chessi-8veckor chessi-8v

8 veckor har gått sedan första parningen.

7 veckor har gått 2veckor kvar.

Tiden den går och nu har det gått 7 veckor sedan första parningen och det är ca 2 veckor kvar. 🙂 Det finns ett visst pirr i min mage en känsla jag känner igen från det att jag var liten och det snart är julafton eller min födelsedag. Trodde att den känslan var försvunnen eftersom jag blivit vuxen. Men den känslan har kommit tillbaka och nu är det en längtan efter att valpisarna som snart kommer ut. 🙂

Chessi mår bra och följer med på våra rundor i skogen och lite spring blir det i trädgården även om det inte går så snabbt. Bilderna är inte av bästa kvalité men håll till godo. 🙂

 

chessi-7veckor 7 veckor

chessi-7veckor-1 7 veckor

DSC_1521 Lite spring i trädgården.

 

 

Yatzy lyckades 2/5 springa in en taggtråd och fick hälsa på hos veterinären och sys ihop. I helgen plockades stygnen bort, så nu väntar vi på pälsen att komma tillbaka. Borde vara förbjudet med taggtråd!!!

yatzy-taggtråd AAJJ!

DSC_1512

Tiden den går så långsamt! :-(

150410

Att gå och vänta på något så som valpar är nästa outhärdligt, tiden går så långsamt!!

Det enda jag vill är att de små kommer ut så jag får träffa dom och se hur de ser ut.

Nu syns det tydligt att där är valpar i magen, magen den växer dag för dag. Idag är det 5veckor sedan andra parningen gjordes. Chessi mår bra och allt ser lovande ut. Jag har haft besök av eventuella valpköpare som ville komma för att träffa rasen och vi tvåbenta har kunnat prata. Det är något jag uppskattar mycket. :-)Sen hoppas jag på att det kommer en liten valp som kommer passa in i deras familjer.

Är du/ni intresserad av valp i denna kullen hör av dig. Se under Kontakt

 

DSC_1313 Hallå där inne! 🙂

 

DSC_1312

Hennes midja är borta 5veckor har gått 4veckor kvar.

 

 

chessi-mage1

Ute på promenad i vårsolen, 5 veckor har gått sedan parning.