Valparna 5 veckor

Valparna har blivit 5 veckor och de har vi firat med att både äta, busa och mysa utomhus i sommarsolen. De hade även besök av bustanten Yatzy som bara älskar små valpar. De kommer få sin andra avmaskning som inte tillhör favorit sysselsättning….  De busar intensivt och sover som stockar växer så det knakar och vi har bara 3veckor kvar med guldkornen. Oj vad tiden går fort. I förra veckan hade vi besök av de familjer som de ska flytta till. Båda kommer flytta till Malmö med 5 minuters promenad från varandra.

 

 

Valparna 4 veckor

Nu har Valparna hunnit bli 4 veckor och till min stora förvåning så har jag ju inte uppdaterat när de var 3v så det får även komma på denna vecka. Tyvärr är det så när jag har facebook och telefon kontakt med valpköparna så glöms det bort att jag även här ska uppdatera när de växer. Så filmsnutten som är här är när de är 3veckor gamla.

Valparna 13 dagar

Idag har valparna som vi kallar för hanen ”Otto” och tiken ”Silver” blivit 13 dagar och de har öppnat ögonen. 🙂 Dom har börjat låta mera de morrar och skäller. Chessi är en väldigt god mamma som pysslar många timmar på dygnet. Men hon vill ändå följa med ut på korta promenader och ligger små stunder med oss i soffan på kvällen.  Film snuttar på dem när de motionerar i lådan 😉 HÄR och HÄR