Valparna 1v

Idag är det 1 vecka sedan de små kottarna kom till världen och de ökar bra i vikt allihopa vissa är mer matvrak än andra.

Bilderna är blandande denna veckan med, vi tänkte oss att ta enskilda bilder men så fort vi rör dem och ska flytta på dem så tror de att de är mat på gång och bilderna blir så suddiga.

Men det är inte så mycket som skiljer mellan de som är fawn/beige lite olika bläsar och små fläckar med vitt som är i nacken.

Lite filmsnuttar & bilder

Valparna har blivit 4 dagar och har försökt lägga in bilder och filmer men hemsidan vill inte ta emot bilderna…. Så jag får länka filmerna till min Youtube istället  och hoppas på att det fungerar bättre.

Länk 1

Länk 2

Länk 3

Valparna har kommit!

Valparna har kommit ut!

Det nästan en hel tjejliga. Fördelningen blev 1 hane + 7 tikar. Hanen fawn lite vitt. Tikarna fawn och två fawn brindle alla med lite olika  vitt på nosen och tassarna.
Eftersom den första valpen tog lite för lång tid på sig ut så blev det djursjukhuset. Med lite skrämselpropaganda så kom han ut till sist själv. 😀👍 Några timmar till så var de andra ute också. Alla födda normalt även om vi valde att bli kvar på djursjukhuset. 😀
Yatzy och de små mår bra.

Några tikar finns att boka om ni har rätt hem erbjuda.

Är ni intresserad av en valp från oss skicka ett mail  där du beskriver utförligt vem ni är och vilket slags liv du kommer att erbjuda en valp från oss. Eftersom jag är väldigt noga till vem jag säljer mina valpar så vill jag alltid träffa er innan något bestäms. Det ska kännas rätt både för oss och för er. Det är många år framåt som jag gärna vill ha kontakt med er och eran nya familjemedlem.

Vi tar oss rätten att avböja en valpförfrågan om det inte är rätt hem.

7veckor sedan parning

Idag är det 7veckor sedan parning och magen den växer. Jag har fått sy nya förlängningar till täcken så det når runt magen och går och stänga, vill ju inte att magen ska frysa.

Hon äter som en häst och tjuvar gärna mat på vasken eller bordet vilket hon aldrig gjort innan. Många magar att mätta nu.

6veckor sedan parning

Yatzy 6veckor sedan parning och hon är så fin med sin mage. Hon mår bra och äter som en häst. 3veckor till de kommer ut och vi får träffa dom små.❤❤❤❤❤❤❤❤

Hälsning från Cleo och Lovisa

Hälsning eller snarare nyheter från en av våra valpköpare. Lovisa och Cleo var på årets första utställning My Dog Göteborg.

Cleo gick i unghundklass för sista gången. Hon fick VG med jätte fin kritik.

Sedan gick hon med i avelsklassen med Pappa Munken Allettes Ruz Olive Musk där de Blev BIS!!

Gruppen bestod av 4 tikar i 3 olika kombinationer. Så himla roligt att en av vår uppfödning får vara med denna gången också.