Yatzy&Jaysons valpar har flyttat

Yatzy&Jaysons valpar 8 veckor

Valparna har blivit 8v gamla och det är dags att flytta hemifrån. Valparna blev besiktiga, vaccinerade och chippade igår.

Yatzy&Jason valpar påväg till besiktningen.

Valparna 7veckor

Valparna har blivit 7 veckor och det är mycket energi med  låtsas ”kiv och gnabb” de sover mindre jämfört med tidigare. De har blivit avmaskade sin tredje och sista gång här hos oss. Även denna veckan så har jag klippt 144st klor, som snart ni förväntans fulla ägare får ta över. Vi har denna veckan förberett papper och valpkit till att de flyttar hemifrån. För nästa fredag den 20/3 så kommer 3 st redan flytta och de andra i helgen och början av vecka 13. Känns jobbigt att få lämna bort de små liven. Men jag vet att de kommer till bra hem allihopa. Jobbiga dagar att behöva säga hejdå men förhoppningsvis på återseende i framtiden.

Enskilda bilder kommer läggas ut så fort vi hinner. Vi kommer denna helgen ha besök av ”farmor ” Tina hennes dotter ska bli så roligt att få träffa er på våran hemmaplan. Har även ett valpbesök som kommer och hälsar på.

Film 1   Film 2   Film 3   Film 4   Film 5   Film 6   Film 7   Film 8 

 

 

Hälsningar från valpköpare

Fick denna glada nyheten från en av mina fina och duktiga valpköpare.

”Idag fixade Cleo doftprov för både Lagerblad och Lavendel 😍 Vilken nos hon har, min lilla diva!! 😀”

Bra jobbat Lovisa och Cleo

Valparna 6 veckor

Tänk vad tiden den springer i väg och att de små redan är 6 veckor. Vi har haft besök av valpköpare i veckan som gått och kommer ha det även den kommande veckan. Lika roligt att träffa er och eran stora längtan och förväntan efter er nya livskamrat de kommer få så fina hem. Lika tacksam varje gång när det blir så bra de nya hemmen.

Jag har även denna veckan klippt 144st klor! 😉  Valparna har varit ute små korta svängar vilket de tycker är spännande men kallt så de går in igen rätt så snabbt. Så denna veckan blir det filmer från när de är ute på upptäcktsfärd men även lite busfilmer inomhus.

Film 1  Film 2  Film 3   Film 4  Film 5  Film 6  Film 7  Film 8