Snart är det Jul och nytt år

Nu är det snart Jul och nytt år. Jag vill med denna lilla julhälsning önska alla valpköpare (som givetvis är våra vänner ;-))och våra vänner. Fick även ett jul sms från Otto med familj när de klätt sin fina gran, se nedan.

 

 

Jul hos Otto (C.Mr Yang), Niluka och Filip

Paus…. :-(

När livet satts på paus och jag önskar att jag kunde gömma mig som Alyss och komma krypandes när stormen dragit förbi…och nu fattar ni inget alls….. jag ska försöka förklara…

 

Första helgen i september i år så var min sambo Jörgen hans bror Kenneth och våran son Rasmus iväg i Vimmerby och skulle köra sidovagn (motocross). Jörgen är den som kör och hans bror burkar. Rasmus han är den som håller i kameran.

De skulle köra några träningsvarv innan själva tävlingen, då det händer det som inte får hända gasen den hänger sig på full gas…. Kenneth han får hoppa av i full fart och Jörgen följer med motorcykeln rakt in i en vall där han flög över och landar på vänster höft. Kenneth han var väldigt mörbultad men Jörgen fick åka ambulans in till sjukhuset i Västervik. Efter lång väntan på akuten så konstaterade de att han hade många frakturer på vänster sida av bäckenet…. Med detta i facit så blev det operation en vecka senare nere i Lund där de satte ihop honom med skruvar och plåt. Mycket smärta och en lång rehabilitering som fortfarende håller på…. I onsdags 14/12 fick han äntligen godkänt av Dr att han fick börja gå på benet som inte har så mycket muskler kvar och en nerv (L5 nerven) som inte vill sammarbeta (efter att de var tvungna att flytta på nerven under operationen).

Det är först efter en sådan här resa som man inser att man inte är jätte stark, att behöva ta hand om allt, att både vara mamma och pappa samtidigt. Jag är så tacksam att min fine sambo ”plåt Niklas” äntligen är på benen om än halt. Vill även här säga TACK till mina fina vänner och våra familjer som verkligen har ställt upp för oss. Att få hjälp med pellets, barnvakt så att jag kunde komma iväg på hundutställning i Eslöv och Lund, hjälp med kalaset för barnen, och ett lyssnande öra och en axel att gråta emot och mycket mera Tack mina fina!!!

För att komma i från vardagen så ”rymmer” jag ibland till hundutställningen. Jag var åskådare på Siennas (C Miss Yin) första utställning som var nere i Flyinge. Är så glad att ni vågade er ut i ringen vilket ni gjorde med bravur, Sienna hon slutade som 2 bästa tikvalp!!! Hoppas att få se er fler gånger i ringarna framöver. 🙂

Här är en tränings bild hemma på köksbordet.

Samma helg som Jörgen opererades (eftersom jag inte kunde göra mycket mera för honom) smet jag och alla 4 hundarna med husbilen till utställningen i Eslöv och vinthundsklubbens utställningen i Lund. Jag ställde Pepsi C. Queen of Hearts, i Eslöv så blev hon 3a i unghund klassen. Lunds utställningens så slog hon till att placera sig BT 4  (bästa tik)!! ??

Pepsi på Eslövs utställningen.
Foto. Per Afzelius

Pepsi på Eslövs utställningen.
Foto. Per Afzelius