Får inget gjort

Drutten male 4

Drutten male 4

 

 

Det är märkligt jag får inget gjort mer än att sitta i valplådan och leker och gosar med de små. Nu är de uppe på benen och försöker att springa och busar, men allt som oftast slutar det med att de ligger på sidan och undrar vad som hände…. De har fått sina små sylar till tänder som de använder på det mesta.

Jag har lagt in nya bilder på dom små. Kolla under Chessis valpar eller tryck här

Ut!

Vi vill ut!!! Nu är det bara dagar tills de faktiskt kommer ut ur lådan. Jag kunde inte låta bli att ta bilder på de små grynen.

Jag har lagt mitt Facebook konto offentligt så det går att se valparna även där. Sök på mitt namn. Har lagt upp ett filmklipp på youtube hoppas det fungerar testa här

Jag lade ut en filmsnutt där i går när de dricker eftermiddags mjölken. Finns även en lite äldre film på dem när de är mindre.

Stapplande steg

Yatzy and Male 3

Yatzy and Male 3

 

 

Nu har de små valparna börjat att stappla sig fram lite bättre än bara att hasa sig fram som tidigare. Alla mår bra och växer som de ska. Jag kommer att ha de första valpbesöken nästa vecka ska bli så roligt! 🙂

Där är fortfarande hanvalpar till salu till rätt hem. 

Jag har lagt in bilder nya bilder under Chessis valpar.

Ögon öppna

The Bitch

The Bitch

Nu till alla er som väntar på uppdateringar. De små har öppnat sina ögon jag har lagt ut bilder under Chessis valpar

Jag har idag klippt 126 st små klor och de har fått sina första avmaskningskur, de tyckte inte det var mumma för de grimaserade mycket så en liten slurk av Chessis mjölk så fick de ner det i magen.

Prickar på nosen.

 

pricknos

Har även idag varit en runda med kameran i valplådan. Idag blev det inte i mjölkbaren utan deras små prickiga nosar. De är så söta med sina små nosar då pigment börjar komma och de är just nu prickiga. 🙂

Se fler bilder på Chessis valpar.

Kan inte slita mig.

150514

150514

 

Jag kommer på mig själv att jag ska gå till valparna bara för att titta så allt är ok och 30minuter senare så sitter jag fortfarande kvar vid valplådan. Att bara sitta och titta på de små liven är så rogivande. Får passa på nu medans de inte kan bita och dra i mina kläder för vips så är vi där.

Så även idag kommer det lite bilder från mjölkbaren. 🙂

Några fler bilder finner ni under Chessi valpar.

1vecka har gått..

Valpar 1vecka 150513

Valpar 1vecka 150513

 

 

1 vecka har gått sedan de små valparna kom till världen. Jag har lagt ut några bilder under Chessis valpar. Alla växer så det knakar. Två av hanarna ökade i vikt 70gram på ett dygn, det måste vara grädde som Chessi ger dem. De andra ökade givetvis också vikt fast de två Challe (H6) och Pluto (H2) ligger mycket vid mjölkbaren. 😉

Nya bilder och tillfälliga namn.

H4,T,H2-150510

Nya bilder har lagts ut på Chessis valpar

Bilderna på de små är uppmärkta vilken som är vilken.

 

Valparna de växer så det knakar. Chessi är sitt vanliga jag igen efter narkosen. Den satt i någon dag efter att de hade sövt henne.

Måste vara förvirrande att komma till veterinären och vara tjock som en zeppelinare och magen full av valpisar och i nästa stund somna hårt och vakna med en hel låda full med hungriga valpar. Som sedan matte säger ”här har du dina små bäbisar” och det tar inte lång tid förrän att hon ligger och diar och tvättar dem. Tänk om det hade varit lika okomplicerat att bli mamma själv… 😉

 

Äntligen valpar!

Nu har det kommit valpar i valplådan!!! 🙂

Valparna kom igår 150506, tyvärr så blev det kejsarsnitt eftersom Chessi hade dåliga värkar och de små började bli stressade i magen. Och beslutet blev att plocka ut dom med kejsarsnitt. Chessi och valparna mår bra. De äter och är nöjda.

Det blev 6st hanar och 1 tik färgerna de är fawn-brindle (beige med ränder) med vita tecken och vissa är bara fawn med vita tecken. Där är två hanar som har mera vitt än de andra.

Fler bilder på under Chessis valpar

150506

  150506

11245486_10204306138642885_8451716622146879556_n 150506