Scilla&Oscars valpar 7veckor

Tiden springer iväg och vi har haft valpbesök och besök av whippet vänner. Denna gången är det bara uppställningsbilder på de små. Denna veckan har de varit ute i den stora trädgården och det uppskattades mycket då de är väldigt framåt allihopa. Vi har klippt 108klor och avmaskat dem tredje gången.

Scilla& Oscars Valpar 6veckor

Valparna har blivit 6veckor. Det är mycket spring och mycket bitande och det sover sig igenom valpköparens besök och de tror att de är jätte lugna…. Roligaste leksaken är tomma kartonger som de kan slita sönder, de har fått ett bollhav i miniformat som de gillar men roligaste är att tugga sönder bollarna. Givetvis så har jag klippt 108klor denna veckan. Veckan som kommer så kommer fler valpköpare och hälsar på oss tvåbenta som fyrbenta.

 

Film1  Film2  Film3  Film4  Film5  Film6  Film7

 

 

Scilla & Oscars valpar 5veckor

Valparna har idag blivit 5veckor och nu är det mycket spring och bitande på de små med andra ord ”Rally krokodiler”… Även denna veckan så har jag klippt 108klor och de har även fått sin andra avmaskning av tre innan de flesta flyttar.

Till helgen så kommer de första besöket av valpköpare ska bli trevligt att träffa er alla. Alla valparna har fått sina stamtavlenamn och denna kullen blev temat musikaler.

Film1  Film2  Film3  Film4  Film5

 

Scilla & Oscars valpar 4veckor

Tiden bara springer iväg och det har redan gått 1vecka sedan jag sist skrev. Var blir veckorna av? Även denna veckan har jag klippt 108st valpklor. De har fått börja med lite smakprover på riktigt valpmat och till en början med så var det ingen hitt men nu går det riktigt bra så de får numera mer än smakportioner. Men inget slår mammas mjölkbar som inte är öppen lika ofta då Scilla tycker de är bitiga så det är snabbt in och öppna baren och snabbt ut igen. Hon är dock väldigt duktig på att städa efter dom så än så länge är det inte mycket jobb för oss tvåbeningar på den fronten.

Jag har denna veckan ställt upp dem första gången för fotografering med blandat resultat då vissa hann bli lite för trötta och var mer som gummibjörnar andra var för pigga och tänket minsann inte stå still…

De har även denna veckan varit ute för första gången till en början med lite läskigt men nu är det spännande med gräs både att springa på och äta. 😉

Film1  Film2  Film3  Film4  Film5  Film6