5veckor

Valparna har hunnit bli 5veckor och deras nya ägare kommer att hälsa på under påsken och framåt och några har varit här förra veckan. Valparna har även fått sina stamtavlenamn godkända.

Eftersom de kom ut via kejsarsnitt så tyckte veterinären att hon skulle få namnge kullen…. SÅÅ eftersom Mamman heter Yatzy i tilltalsnamn så tycket hon att valparna skulle ha spelnamn. Och så blev det så här har ni Let’s Play kullen! 🙂

Bilder på de små uppställda för fotografering tyvärr inte den bästa skärpan.

 

4veckor

Valparna är 4veckor, de har fått lite smakprov av mjölkersättning gillades sådär….mammas mat är den bästa än så länge. De har fått ordentligt med tänder och börjar även få kraft i käkarna så de små söta tuggningarna på fingrarna är inte alltid så mysiga.

Testar något nytt att lägga ut två filmsnuttar hoppas ni kan se dem.

3veckor

Hade tänkt att uppdatera tidigare men alla valpar har inte öppnat sina ögon förrän för några dagar sedan. Så ni som har väntat och längtat här kommer det bilder.

De har blivit 3veckor och alla har öppnat ögonen. Ja åtminstone när de är vakna vilket de inte är så långa stunder. För fortfarande så är det äta och sova som gäller. De har börjat att vackla runt i valplådan men det är inte många steg förrän att de ramlar och rullar runt. De börjar få sina krokodil tänder till våran och Yatzys fasa….

Många bilder är tyvärr ögonen stängda då de han somna innan vi hunnit igen alla.

Just nu så finns det 1 tik och 1 hane till salu!!